Moovt academy

vergaderzaal met glazen wanden en vergadertafel met stoelen

Samen werken aan een duurzame toekomst

De Moovt Academy is ons innovatieplatform voor jonge, opkomende ontwerpers en ontwerp-studenten om samen te werken aan duurzame producten en interieurs.

Jonge en gevestigde ontwerpers werken samen binnen de Moovt Academy om duurzame initiatieven verder vorm te geven. Met de hedendaagse kennis van hergebruik van materialen en de kennis van toepasbaarheid in de praktijk, worden aan product- en interieurontwerp nieuwe dimensies toegevoegd die de nieuwe basisprincipes voor producten en de Moovt interieurontwerpen vormen. De Moovt Academy wordt in samenwerking met diverse onderwijsinstellingen zoals Cibap gerealiseerd.

Eigenaarschap

Ontwerpers die tijdens hun periode bij de Moovt Academy een product hebben ontworpen blijven eigenaar van de rechten en met de inkomsten die we genereren door deze producten willen we deze ontwerpers een goede start van hun professionele carrière bieden en inzetten aan verder onderzoek naar mogelijkheden van circulair grondstofgebruik in de werkomgeving.

Naamsbekendheid

De producten uit de Moovt Academy worden geproduceerd in sociale werkomgevingen waar mensen met verspilde talenten kansen krijgen en worden aangeboden in onze interieur concepten. Elk jaar selecteren wij een drietal ontwerpen en voegen deze toe aan de collectie van Moovt.  Door deze manier krijgen jonge ontwerptalenten ook een kans om bekendheid in de markt te verkrijgen.

Wil jij samen met ons werken aan gave concepten en producten binnen de Moovt Academy?

Maak een afspraak