Werkwijze van moovt

Een duurzame werkwijze

Een duurzaam en aansprekend interieur dat uw medewerkers inspireert en uw duurzaamheidsambities ondersteunt? De duurzame werkwijze van Moovt ontzorgt u in het creëren van de optimale werkomgeving die uw ecologische voetafdruk minimaliseert zonder concessies te doen aan de vitaliteit van de werkomgeving.

Inventarisatie

De Moovt duurzaamheidsscan geeft u inzicht wat van uw huidige aanwezige materialen en grondstoffen voor uw nieuwe werkomgeving nog bruikbaar is. We inventariseren uw complete inventaris en kwalificeren de herbruikbaarheid, kwaliteit en materialen. Desgewenst verwerken we dit in een Meubel Management Systeem zodat u de materialen ook nadien kunt volgen en uw eigen duurzaamheidsambitities kunt opvolgen.

Ontwerp

Aan de hand van uw Programma van Eisen ontwerpt Moovt uw nieuwe interieurconcept. Door de juiste combinatie van dynamische werkplekken, ruimte voor concentratie en ontspanning, vinden we de balans om uw medewerkers optimaal te ondersteunen en te inspireren. Bij het maken van het interieurontwerp maken we, aan de hand van de inventarisatie ook al principe keuzes over welke producten geschikt zijn om te upcyclen of te recyclen.

Realisatie

Moovt ontzorgt u volledig tijdens de realisatie van uw nieuwe werkomgeving. Tijdens de periode dat de materialen die een nieuw leven krijgen binnen uw werkomgeving worden bewerkt, kan worden voorzien in tijdelijke meubelen. Het bewerken van de materialen (upcyclen) wordt uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich hierdoor verder kunnen ontwikkelen.

Recyclebare, maar voor uw inrichting niet herbruikbare materialen worden aangeboden bij verwerkers die deze als grondstof gebruiken voor nieuwe producten. U draagt hierdoor bij aan een verantwoorde wijze van omgaan met bronmaterialen en de duurzaamheid van onze samenleving.

Uw inrichting wordt geplaatst door onze professionals. Onze monteurs zijn al jaren bedreven in het leveren en plaatsen van inrichtingen en leveren uw nieuwe vitale werkomgeving volledig gebruiksklaar op.

Nazorg

Moovt vindt het belangrijk dat uw nieuwe omgeving bijdraagt aan het werkgeluk binnen uw organisatie. Met u voelen we ons verantwoordelijk voor het behaalde resultaat en de ervaringen van uw medewerkers. Binnen 6 maanden na oplevering verrichten we daarom een tevredenheidsscan onder uw medewerkers. Mocht daaruit blijken dat er nog aanvullende aanpassingen benodigd zijn om het werkgeluk te vergroten, dan ondersteunt onze adviseur u hier kosteloos in.

Samen met ons een verhaal creëren?

Maak een afspraak