Over ons

Vier mensen overleggen aan bartafel hout

Onze visie

Elk mens en elk materiaal is een beperkte oplage. Ze vertellen een verhaal over afkomst, generaties, toekomst en de weg daarnaartoe. In een wereld waarin we geleefd worden door social media is de verbinding tussen mensen en hun naaste omgeving steeds verder zoekgeraakt. Moovt levert werkomgevingen die mensen opnieuw met elkaar in verbinding brengt.

Verbinding maken tussen mensen

Ondanks alle mogelijke technologische oplossingen voor verbinding, waren de cijfers van eenzaamheid en depressies nog nooit zo hoog als vandaag de dag. Wij willen dit patroon doorbreken door interieurs te creëren waarin mensen gefaciliteerd worden om weer echt te verbinden. Interieurs die verhalen vertellen die mensen prikkelen, inspireren, stimuleren en verbinden.

Duurzame omgevingen

Moovt adviseert en levert creatieve, duurzame en eerlijke werkomgevingen die bijdragen aan het werkgeluk en vitaliteit van de medewerkers. Het uitgangspunt hierin is dat we zo min mogelijk nieuwe grondstoffen toevoegen in de nieuwe werkomgeving en met u op zoek gaan naar de kwaliteit van de reeds aanwezige materialen om die waar mogelijk een nieuwe bestemming te geven. Materialen die opnieuw ingezet worden, worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bewerkt om daarna weer jaren mee te kunnen.

Samen met ons inspiratie opdoen?

Maak een afspraak